Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 11.12.2017 15:05

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 11.12.2017 14:58

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 11.12.2017 14:24

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 11.12.2017 13:14

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 11.12.2017 09:58

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 10.12.2017 16:22

  Kryesia e Kuvendit