Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 10.04.2018 16:04

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 08.04.2018 19:44

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 06.04.2018 14:47

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 06.04.2018 14:23

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 05.04.2018 16:12

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 04.04.2018 20:42

  Kryesia e Kuvendit