Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 03.10.2018 13:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 03.10.2018 13:21

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 02.10.2018 23:59

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 02.10.2018 15:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 02.10.2018 15:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 02.10.2018 13:24

  Kryesia e Kuvendit