Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 07.02.2019 14:12

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 07.02.2019 14:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 05.02.2019 17:25

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 04.02.2019 13:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 04.02.2019 12:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 04.02.2019 11:00

  Kryesia e Kuvendit