Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 09.04.2019 16:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 08.04.2019 21:37

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 08.04.2019 13:05

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 08.04.2019 13:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 08.04.2019 11:24

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 05.04.2019 15:24

  Kryesia e Kuvendit