Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 17.12.2018 13:31

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 17.12.2018 13:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Shtune, 15.12.2018 21:04

  Kryesia e Kuvendit

 • E Shtune, 15.12.2018 21:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Shtune, 15.12.2018 12:11

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 14.12.2018 21:45

  Kryesia e Kuvendit