Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 08.06.2018 12:22

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 08.06.2018 09:48

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 07.06.2018 21:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 07.06.2018 20:52

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 07.06.2018 16:12

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 06.06.2018 21:07

  Kryesia e Kuvendit