Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 15.01.2019 17:11

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 15.01.2019 16:16

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 14.01.2019 14:16

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 31.12.2018 12:43

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 31.12.2018 12:37

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 28.12.2018 16:03

  Kryesia e Kuvendit