Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 17.04.2019 13:29

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 17.04.2019 10:05

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 16.04.2019 14:42

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 16.04.2019 13:50

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 16.04.2019 13:46

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 16.04.2019 13:44

  Kryesia e Kuvendit