Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 12.10.2018 11:54

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 12.10.2018 11:53

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 12.10.2018 10:15

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 12.10.2018 10:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 11.10.2018 14:04

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 11.10.2018 12:12

  Kryesia e Kuvendit