Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 19.12.2018 13:11

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 19.12.2018 13:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 19.12.2018 13:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 19.12.2018 12:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 19.12.2018 12:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 18.12.2018 20:08

  Kryesia e Kuvendit