Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 01.10.2018 19:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 27.09.2018 13:58

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 26.09.2018 17:09

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 26.09.2018 15:59

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 26.09.2018 15:58

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 25.09.2018 18:45

  Kryesia e Kuvendit