Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 05.02.2018 14:45

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 05.02.2018 14:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 02.02.2018 19:09

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 02.02.2018 15:52

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 02.02.2018 15:50

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 02.02.2018 15:01

  Kryesia e Kuvendit