Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 18.05.2018 20:22

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 18.05.2018 16:59

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 18.05.2018 10:49

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 17.05.2018 17:04

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 17.05.2018 17:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 17.05.2018 12:02

  Kryesia e Kuvendit