Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 30.04.2018 19:43

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 27.04.2018 17:59

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 27.04.2018 17:50

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 27.04.2018 16:58

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 26.04.2018 22:08

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 26.04.2018 20:25

  Kryesia e Kuvendit