Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 21.12.2018 14:36

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 21.12.2018 14:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 20.12.2018 15:41

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 20.12.2018 13:34

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 19.12.2018 13:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 19.12.2018 13:30

  Kryesia e Kuvendit