Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 04.02.2019 13:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 04.02.2019 12:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 04.02.2019 11:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 04.02.2019 10:29

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 03.02.2019 09:39

  Kryesia e Kuvendit

 • E Shtune, 02.02.2019 20:26

  Kryesia e Kuvendit