Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 11.10.2018 10:13

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 10.10.2018 21:17

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 10.10.2018 16:38

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 10.10.2018 16:35

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 10.10.2018 16:33

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 09.10.2018 15:59

  Kryesia e Kuvendit