Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 12.02.2019 18:06

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 12.02.2019 16:33

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 12.02.2019 16:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 12.02.2019 15:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 11.02.2019 13:38

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 11.02.2019 13:00

  Kryesia e Kuvendit