Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 30.10.2018 15:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 29.10.2018 13:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 29.10.2018 11:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 29.10.2018 11:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 28.10.2018 17:25

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 26.10.2018 15:09

  Kryesia e Kuvendit