Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 02.02.2018 15:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 01.02.2018 19:05

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 01.02.2018 19:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 01.02.2018 19:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 01.02.2018 16:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 31.01.2018 19:46

  Kryesia e Kuvendit