Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 15.05.2018 17:27

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 15.05.2018 16:31

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 15.05.2018 15:12

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 15.05.2018 15:11

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 14.05.2018 16:47

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 14.05.2018 14:20

  Kryesia e Kuvendit