Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 01.11.2018 17:39

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 01.11.2018 17:36

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 01.11.2018 10:06

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 01.11.2018 10:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 01.11.2018 10:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 31.10.2018 20:11

  Kryesia e Kuvendit