Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 05.11.2018 15:55

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 05.11.2018 15:52

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 05.11.2018 15:50

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 02.11.2018 16:53

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 02.11.2018 16:52

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 02.11.2018 16:00

  Kryesia e Kuvendit