Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Shtune, 26.05.2018 14:08

  Kryesia e Kuvendit

 • E Shtune, 26.05.2018 11:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 25.05.2018 20:38

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 25.05.2018 18:03

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 24.05.2018 15:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 24.05.2018 14:49

  Kryesia e Kuvendit