Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 28.05.2018 14:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 28.05.2018 14:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 28.05.2018 14:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 28.05.2018 14:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 28.05.2018 13:59

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 27.05.2018 22:25

  Kryesia e Kuvendit