Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 06.11.2018 11:41

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 06.11.2018 11:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 06.11.2018 11:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 06.11.2018 11:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 06.11.2018 10:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 05.11.2018 15:56

  Kryesia e Kuvendit