Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 28.01.2019 17:17

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 28.01.2019 16:59

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 28.01.2019 16:58

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 28.01.2019 16:56

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 28.01.2019 15:03

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 25.01.2019 17:27

  Kryesia e Kuvendit