Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Diel, 17.06.2018 14:48

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 15.06.2018 11:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 14.06.2018 18:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 14.06.2018 16:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 14.06.2018 12:31

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 14.06.2018 12:00

  Kryesia e Kuvendit