Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 13.07.2018 20:29

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 13.07.2018 18:27

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 12.07.2018 18:41

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 12.07.2018 17:16

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 12.07.2018 17:11

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 12.07.2018 17:05

  Kryesia e Kuvendit