Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 28.02.2018 13:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 27.02.2018 17:21

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 27.02.2018 16:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 27.02.2018 16:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 27.02.2018 15:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 27.02.2018 15:02

  Kryesia e Kuvendit