Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 17.09.2018 16:45

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 17.09.2018 13:18

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 17.09.2018 11:53

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 16.09.2018 22:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 16.09.2018 20:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 14.09.2018 21:02

  Kryesia e Kuvendit