Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 06.03.2019 13:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 06.03.2019 12:55

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 06.03.2019 10:37

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 06.03.2019 10:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 06.03.2019 10:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 05.03.2019 21:06

  Kryesia e Kuvendit