Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 21.02.2018 15:32

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 21.02.2018 15:14

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 21.02.2018 14:07

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 21.02.2018 12:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 20.02.2018 16:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 20.02.2018 16:15

  Kryesia e Kuvendit