Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 19.03.2019 20:19

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 19.03.2019 15:34

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 18.03.2019 21:37

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 18.03.2019 15:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 18.03.2019 10:28

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 15.03.2019 16:00

  Kryesia e Kuvendit