Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 07.03.2019 18:27

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 07.03.2019 10:19

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 06.03.2019 18:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 06.03.2019 18:03

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 06.03.2019 17:55

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 06.03.2019 13:00

  Kryesia e Kuvendit