Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 13.02.2019 16:09

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 13.02.2019 14:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 12.02.2019 18:15

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 12.02.2019 18:12

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 12.02.2019 18:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 12.02.2019 18:06

  Kryesia e Kuvendit