Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 23.07.2018 10:19

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 20.07.2018 15:37

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 20.07.2018 15:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 19.07.2018 21:25

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 19.07.2018 16:37

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 19.07.2018 16:00

  Kryesia e Kuvendit