Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 11.05.2018 14:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 11.05.2018 14:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 11.05.2018 13:52

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 11.05.2018 13:51

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 10.05.2018 14:28

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 10.05.2018 13:29

  Kryesia e Kuvendit