Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

                    

Lloji i takimit

  • E Mërkure, 12.12.2018 11:00

    Kryesia e Kuvendit

  • E Mërkure, 12.12.2018 10:20

    Kryesia e Kuvendit

  • E Mërkure, 12.12.2018 10:10

    Kryesia e Kuvendit

  • E Mërkure, 12.12.2018 10:00

    Kryesia e Kuvendit

  • E Marte, 11.12.2018 16:41

    Kryesia e Kuvendit

  • E Marte, 11.12.2018 16:30

    Kryesia e Kuvendit