Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 03.07.2018 18:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 03.07.2018 16:24

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 03.07.2018 16:22

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 03.07.2018 16:21

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 02.07.2018 16:18

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 02.07.2018 11:24

  Kryesia e Kuvendit