Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 21.08.2018 11:47

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 20.08.2018 18:27

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 09.08.2018 16:55

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 03.08.2018 16:04

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 02.08.2018 17:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 02.08.2018 15:41

  Kryesia e Kuvendit