Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 14.03.2019 12:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 14.03.2019 11:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 14.03.2019 10:50

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 14.03.2019 10:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 13.03.2019 15:47

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 13.03.2019 13:58

  Kryesia e Kuvendit