Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Shtune, 15.06.2019 19:16

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 14.06.2019 17:35

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 14.06.2019 16:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 14.06.2019 09:43

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 14.06.2019 09:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 13.06.2019 15:58

  Kryesia e Kuvendit