Lajmet e fundit

Veseli: Jam ftuar nga Gjykata Speciale - Epoka e UÇK-së është pjesa më krenare e jetës simečšëđ

e enjte, 07.11.2019

Sekretari i Kuvendit, Krasniqi, u prit në takim nga Sekretarja e Parlamentit të Maqedonisë së Veriut, Ivanova

e enjte, 24.10.2019

Thellohet bashkëpunimi midis administratave të të dyja parlamenteve

LEXO LAJMIN E PLOTË

Vazhdon Programi “Punëtoritë për Demokraci” - nxënësit mësojnë për demokracinë, zgjedhjet, mediat dhe qytetarinë aktive

e mërkurë, 16.10.2019

Kuvendi i Republikës së Kosovës, ka katër javë që është duke e zhvilluar Programin “Punëtoritë për Demokraci”, i cili ka për qëllim të afrojë nxënësit me Kuvendin dhe njëkohësisht të rrisë vetëdijen e nxënësve për demokracinë dhe rolin e tyre në këtë sistem të qeverisjes.

LEXO LAJMIN E PLOTË

Fjalimi i kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, në seancën solemne për nder të 9-vjetorit të pavarësisë

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!