Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 04.06.2019 10:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 04.06.2019 09:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 03.06.2019 13:44

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 03.06.2019 13:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 03.06.2019 12:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 02.06.2019 22:38

  Kryesia e Kuvendit