Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 27.11.2018 12:50

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 27.11.2018 10:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 26.11.2018 19:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 26.11.2018 16:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 26.11.2018 15:58

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 26.11.2018 15:57

  Kryesia e Kuvendit