Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 27.07.2018 13:13

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 27.07.2018 10:13

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 27.07.2018 10:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 26.07.2018 20:46

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 26.07.2018 19:07

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 26.07.2018 13:31

  Kryesia e Kuvendit