Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 06.06.2018 15:15

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 06.06.2018 13:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 06.06.2018 13:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 06.06.2018 12:08

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 05.06.2018 19:31

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 05.06.2018 14:02

  Kryesia e Kuvendit