Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 12.03.2018 15:24

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 12.03.2018 14:03

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 11.03.2018 15:35

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 09.03.2018 16:03

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 09.03.2018 14:14

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 09.03.2018 14:13

  Kryesia e Kuvendit